Če ste zaposleni pri nas

Nove tehnologije sodelovanja imajo velik vpliv na spreminjanje načinov zaposlovanja. Oblike zaposlitve preko agencije vam zagotavljajo enake pravice kot zaposlenim neposredno pri podjetju.

Dobro poznavanje delodajalca

Karierin strokovnjak je dobro seznanjen z zahtevami na delovnem mestu in s pogoji dela. Sodelujemo z več kot 60-imi uglednimi in največjimi delodajalci na več kot 70 različnih lokacijah.

V času zaposlitve preko Kariere ste redno zaposleni

Ste v rednem delovnem razmerju, za polni ali skrajšani delovni čas (skladno s pogodbo o zaposlitvi) ter dobivate primerno in redno plačilo. Prejemate enako plačo, kot če bi bili zaposleni direktno pri naročniku, na istem delovnem mestu.

Zavarovani ste z vsemi pravicami

Prijavljeni ste v zdravstveno, pokojninsko in invalidsko zavarovanje ter zavarovanje za primer brezposelnosti. Plačan imate redni dopust ter vsakoletni regres.

Ves čas imate na voljo svojega kadrovnika

Ves čas zaposlitve vam je na Karieri na voljo strokovni sodelavec, ki ureja vašo zaposlitev ter pravice, ki izhajajo iz pogodbe.

Omogoča dostop do prve zaposlitve

Številna podjetja se danes trudijo prilagajati spremembam na trgu dela in novim generacijam, ki so vajene povezanosti, odprte komunikacije in mobilnosti. Kar 35% agencijskih delavcev v Evropi je starih manj kot 25 let. V večini primerov je zaposlitev preko agencije njihova prva priložnost za delovne izkušnje ter vstop na trg dela.

Dolgoročno sodelovanje omogoča zaposlitev direktno pri podjetju

Mnogo podjetij po določenem obdobju delavca, zaposlenega preko agencije, zaposli neposredno v podjetju.

  Dežurni kadrovik

  Danes z vami na
  Facebook-u
  Kadrovniki

  Jona Senčurrekruter asistent

  Je naša najmlajša članica, ki se na Karieri uri že dobri dve leti in s svojo mladostno energijo in športnim duhom bivše rokometašice uspešno stoji ob boku izkušenejših kolegic. Ko ne sedi za študijsko literaturo najraje raziskuje nove kraje in skrbi za zbujanje nevoščljivosti svojih sledilcev na socialnih omrežjih. Če jo na delovnem mestu dlje časa pogrešamo, jo vedno najdemo ob Domaćici. Malo manj tipična milenijka, nam za veliko margarito pomaga opraviti tudi najbolj zahtevne naloge, njena najpogosteje uporabljena beseda pa je ekstra, s katero bi tudi opisala svoje sodelavke.

  2.800

  Zaposlenih

  1.000+

  postopkov zaposlitve letno

  3.800

  testiranj letno

  10.000

  selekcijskih postopkov letno

  850

  vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

  210

  lokacij po Sloveniji in tujini