Kariera Professional

Iskanje prave zaposlitve je tako kot iskanje pravega kadra – kompleksen proces. Kariera Professional je osredotočena na prepoznavanje pravih kandidatov za prava delovna mesta. Gre za večplasten proces, v katerem moramo razumeti delodajalčeve potrebe in prepoznati ključne prednosti kandidatov.

Individualen pristop

Proces potrebe po kadru se začne pri delodajalcu. V Karieri Professional smo osredotočeni na to, da razumemo delodajalca in njegove potrebe, saj jih nato uspešno preslikamo v opis delovnega mesta. To omogoča prave informacije potencialnim kandidatom in boljšo usklajenost primernih kandidatov z delovnim mestom. 

Najširša mreža podjetij v Sloveniji

S kakovostnim delom in dolgoletnim zagotavljanjem vrhunskih kadrovskih storitev smo vzpostavili široko mrežo partnerskih slovenskih podjetij, zato smo med prvimi seznanjeni s potrebami po novih zaposlenih na ključnih delovnih mestih. 

Hitra odzivnost

Razumemo potrebe profesionalnih kadrov in podjetij, zato je naša prioriteta hitro posredovanje želja ter kompetenc na obeh straneh, hitro definiranje potreb podjetja in hitro kontaktiranje najprimernejših kandidatov. 

Osebni kontakt z rekruterjem

V procesu iskanja in selekcije je rekruter s kandidatom za delovno mesto v stalnem osebnem stiku in na voljo za vprašanja, ki nastanejo v zaposlitvenem procesu. 

  Dežurni kadrovik

  Danes z vami na
  Facebook-u
  Kadrovniki

  Jona Senčurrekruter asistent

  Je naša najmlajša članica, ki se na Karieri uri že dobri dve leti in s svojo mladostno energijo in športnim duhom bivše rokometašice uspešno stoji ob boku izkušenejših kolegic. Ko ne sedi za študijsko literaturo najraje raziskuje nove kraje in skrbi za zbujanje nevoščljivosti svojih sledilcev na socialnih omrežjih. Če jo na delovnem mestu dlje časa pogrešamo, jo vedno najdemo ob Domaćici. Malo manj tipična milenijka, nam za veliko margarito pomaga opraviti tudi najbolj zahtevne naloge, njena najpogosteje uporabljena beseda pa je ekstra, s katero bi tudi opisala svoje sodelavke.

  2.800

  Zaposlenih

  1.000+

  postopkov zaposlitve letno

  3.800

  testiranj letno

  10.000

  selekcijskih postopkov letno

  850

  vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

  210

  lokacij po Sloveniji in tujini