Prosto delovno mesto

Manager mednarodnega kadrovanja m/ž

Si želiš stopiti v svet mednarodnega kadrovanja in skupaj z nami razširiti meje sveta zaposlovanja? Pridruži se ekipi Kariere, ki s svojo vztrajnostjo in proaktivnostjo dnevno skrbi za sveže ideje in premika okvirje klasičnega kadrovanja. V svoj kolektiv vabimo Managerja mednarodnega kadrovanja m/ž.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo:

Nov sodelavec bo zadolžen za strateško načrtovanje in realizacijo kadrovanja iz tujih držav.

Skrbel bo za iskanje in selekcijo profilov za stranke, ki bodo zahtevali razširitev iskanja izven meja Slovenije, za komunikacijo s kandidati, koordinacijo in realizacijo začrtanih projektov kadrovanja.

Naloga managerja mednarodnega kadrovanja bo prepoznati nove poslovne priložnosti kadrovanja v tujini.

Od kandidatov pričakujemo:

Dobro znanje srbohrvaškega in angleškega jezika ti bosta olajšali za prenašanje slovarjev po terenu in obvarovali pred prekomerno uporabo cvetk googlovega prevajalnika.

Vozniški izpit B kategorije je nujen za samostojno delo in službena potovanja, lastno prevozno sredstvo pa prednost v izogib čakalni vrsti za službene avtomobile.

Vsaj osnovno poznavanje zakonodaje ti bo olajšalo komunikacijo s strankami in še okrepilo tvojo prepoznavnost v svetu kadrovske stroke.

V svoje vrste si želimo nekoga, ki se dobro znajde v skupini in samostojno. Je ciljno usmerjen, vztrajen in organiziran ter pripravljen na nenehne izzive, v petek po službi pa svoje kulinarične ambicije poteši na odprti kuhni.

Izbranemu kandidatu nudimo:

Novemu sodelavcu bomo ponudili naše poleti ravno prav ohlajene in pozimi dobro ogrevane prostore za nedoločen čas in dober plačni paket sestavljen in fiksnega in variabilnega dela.

Stimulativno okolje, številna nova znanja in spoznanja, večino časa čudovite in pozitivno naravnane sodelavce.

Za ustrezno uvajanje na delovno mesto bomo poskrbeli, nudimo pa tudi družbo na opoldanski kavi, prvo častimo mi.

Oddaj prijavo
Regija/kraj dela

Ljubljana in teren

Odgovorna oseba

2.800

Zaposlenih

1.000+

postopkov zaposlitve letno

3.800

testiranj letno

10.000

selekcijskih postopkov letno

850

vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

210

lokacij po Sloveniji in tujini