Prosto delovno mesto

Работа во Словенија

Povzetek oglasa:

Ве покануваме на во Скопје на настанот кој ќе се одржи во септември, каде што ќе ги добиете сите потребно информации за вработување во Р.Словенија.

Вработуваме магацински работници, вилушкари, машинисти, готвачи, електричари, месари и келнери. Добредојдени се и искусни програмери, инженери, програмери и сите други заинтересирани да работат и живеат во Словенија.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo:

Зависи од работата.

Od kandidatov pričakujemo:

Сериозност, сигурност, подготвеност за работа, желба за долгорочна соработка

Izbranemu kandidatu nudimo:

Редовен работен однос, средување на сите документи за работа, можност за долгогодишна соработка

Oddaj prijavo
Regija/kraj dela

Различни места во Словенија

Odgovorna oseba

2.800

Zaposlenih

3.000+

postopkov zaposlitve letno

3.800

testiranj letno

10.000

selekcijskih postopkov letno

850

vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

210

lokacij po Sloveniji in tujini