Prosto delovno mesto professional

Direktor podjetja m/ž

Povzetek oglasa:

Naš naročnik je uspešno proizvodno podjetje, ki stremi k nenehnemu razvoju, hrati so pa specialisti na svojem področju, ki krepijo svoj ugled z vlaganjem v nenehen razvoj in iskanjem novih rešitev za zadovoljstvo strank. 

Za našega naročnika iščemo direktorja podjetja (m/ž), delovno mesto je v Mariboru.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo:

Direktor družbe bo odgovoren za vodenje celotnega podjetja, spremljanje in razvoj delovnih procesov ter vodenje fleksibilne, strokovno usposobljene in uigrane ekipe zaposlenih. Sodeloval bo pri razvoju novih prodajnih poti ter zastopal in predstavljal podjetje na slovenskem in tujem trgu, uvajal bo spremembe v delovni proces, optimiziral poslovanje ter razvijal strategijo podjetja.Od kandidatov pričakujemo:

Iščemo odličnega vodjo, proaktivno in inovativno osebo, ki je dober sogovornik ter ima sposobnost hitrega odločanja in predajanja nalog. Prav tako pa je pomembno, da je oseba poštena in pozitivno naravnana, uživa v tem kar dela, je podjetniškega duha ter stremi k dolgoročnemu sodelovanju in razvoju podjetja. Iščemo osebo z operativnim znanjem, vizijo in pozitivnim odnosom do sprememb.

Idealen kandidat je samostojna in odgovorna oseba, ki ima najmanj visoko izobrazbo tehnične smeri, podkrepljeno z ekonomskimi znanji ter najmanj 5 let delovnih izkušenj na enakem delovnem mestu.

Znanje slovenščine in angleščine je pogoj, znanje nemškega jezika je prednost.

Izbranemu kandidatu nudimo:

Izbranemu kandidatu nudimo zaposlitev za nedoločen čas, po uspešno opravljeni poskusni dobi, delo v uspešnem in perspektivnem okolju, pozitivno medsebojno sodelovanje v spoštljivem in profesionalnem kolektivu ter možnost strokovnega in osebnega razvoja.

V kolikor cenite korektne odnose, vas veseli vodenje podjetja in izpolnjujete razpisne pogoje, nikar ne odlašajte s prijavo in s svojimi izkušnjami doprinesite k poslovni uspešnosti našega naročnika.

V primeru dodatnih vprašanj, sem dosegljiva na radmila.dimitrijevic@kariera.si.
Prijave sprejemam preko povezave www.kariera.si.

Vse prijave bomo obravnavali zaupno.

Oddaj prijavo
Regija/kraj dela

Maribor

Odgovorna oseba

Radmila Dimitrijevič

Dežurni kadrovik

Danes z vami na
Facebook-u
Kadrovniki

Eva Marinšekrekruter specialist

Novopečena lastnica nepremičnine in ljubiteljica visokih pet večino prostega časa preživi v družbi hišne ljubljenke, odvečno energijo pa najraje porabi s hitro vadbo v domači dnevni sobi. Po izobrazbi medijka, ki je svojo zaposlitveno pot začela v tujini in varen pristan našla na Karieri, kjer že več let uspešno botruje vsem kadrovskim izzivom. Če bi lahko izbirala, bi se rodila v Italiji, kjer bi zajtrkovala carbonaro in si za večerjo privoščila bolognese, vmes pa uživala na peščeni plaži. 

2.800

Zaposlenih

1.000+

postopkov zaposlitve letno

3.800

testiranj letno

10.000

selekcijskih postopkov letno

850

vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

210

lokacij po Sloveniji in tujini