Prosto delovno mesto

Skladiščnik m/ž

Za našega naročnika iščemo kandidata za zaposlitev na delovnem mestu Skladiščnik m/ž. 

Glavne naloge izbranega kandidata bodo:

Imamo prosto delovno mesto za vse tiste, ki želijo po koncu delavnika službo pustiti za zaprtimi vrati skladišča, ponoči radi spijo, vikende pa izkoristijo za druženje in počitek!
Za stabilno slovensko podjetje, ki je na našem trgu prisotno že več kot stoletje, iščemo skladiščnike, ki se lahko poistovetijo z zgornjo trditvijo in jim fizična dela v skladišču ne predstavljajo težav.
Enoizmenski delovni čas bo hitro minil ob družbi prijetnih sodelavcev, pripravljanju blaga za odpremo in občasnem čiščenju vašega delovnega okolja.

Od kandidatov pričakujemo:

Ne pričakujemo nemogočega, le kandidate, ki vedo, kaj je skener in ga znajo uporabljati, pomembne odločitve raje prepustijo nadrejenemu, občasna večja fizična aktivnost pa jim predstavlja prej užitek kot napor.
Ne želimo kandidatov, ki uživajo v sedečem in monotonem delu, ampak tiste, ki obožujejo dinamično delovno okolje, kjer čas hitro mine in malica bolj tekne.
Če ima bodoči sodelavec opravljen izpit za viličarja, bo lahko še bolj razbremenil sodelavce, vendar le-ta ni pogoj, da postane del kolektiva.

Izbranemu kandidatu nudimo:

V svoje vrste vas najprej sprejmemo za določen čas, želimo pa si, da najboljši z nami ostanete za nedoločen čas.
Z delom lahko pričnete takoj!

Oddaj prijavo
Regija/kraj dela

Maribor

Odgovorna oseba

Elena Habjanič

Dežurni kadrovik

Danes z vami na
Facebook-u
Kariera rekrutors

Karmen Novakrekruter specialist

Po izobrazbi magistra psihologije po duši pa najboljša prijateljica vseh štirinožnih ljubljenčkov. Največja žurerka med rekruterji, kjer konkurenca sicer ni huda, si za kosilo najraje pripravi testenine s tuno, zelo rada pa zavihti tudi slaščičarsko kuhalnico in pridno skrbi, da smo na plaži vsi sodelavci zaviti v brisače. Vsestranska in vztrajna športnica je tista, na katero lahko računamo, ko marsikdo že odneha in tudi takrat, ko je potrebno prestaviti omare ali zamenjati žarnico. 

2.800

Zaposlenih

1.000+

postopkov zaposlitve letno

3.800

testiranj letno

10.000

selekcijskih postopkov letno

850

vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

210

lokacij po Sloveniji in tujini