Prosto delovno mesto

Kuharski pomočnik m/ž

Za našega naročnika, vodilno slovensko podjetje s področja farmacije, iščemo nove okrepitve na delovnem mestu Kuharski pomočnik m/ž.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo:

Uživate v kuhinji in bi si želeli, da se med kuhalnico in lonci vihtite tudi na delovnem mestu a nimate izkušenj?

Delo boste opravljali v interni restavraciji v lasti podjetja, kjer dnevno nasitijo več sto sodelavcev, hkrati pa skrbijo za različne pogostitve visokih gostov.

Na delovnem mestu se boste srečevali s pripravo in predpripravo živil, vaša naloga bo poleg vzdrževanja reda, čistoče in higienskih standardov tudi pomoč pri razdelitvi toplih in hladnih napitkov ter polnjenja delilne linije, kjer vam bodo čas krajšali prijetni gostje in sodelavci.

Od kandidatov pričakujemo:

Za zasedbo delovnega mesta izkušnje niso pogoj, prednost pa je, če ste se s podobnim delom že srečali v prostem času ali poklicno.

Priučili vas bomo vseh potrebnih postopkov in pravil, od vas pa pričakujemo vsestranskost, hitro prilagodljivost in učljivost.

Prednostno bomo upoštevali kandidate, ki imajo zaključeno vsaj IV. stopnjo izobrazbe.

Izbranemu kandidatu nudimo:

V kolikor se pridružite kolektivu, nudimo dinamično in razgibano delo ter dolgoročno in stabilno zaposlitev.

Delo boste opravljali v dveh izmenah s praviloma prostimi vikendi in občasnim dežurstvoma enkrat mesečno. Zaradi dogodkov delo občasno poteka tudi deljeno, kar pa je redkeje in znano vnaprej.

Poleg nadpovprečnega plačnega paketa vam bo naročnik omogočil tudi udeležbo pri letni nagradi in stimulativni del plačila.

Pohitite s prijavo, saj je število prostih delovnih mest omejeno.

Oddaj prijavo
Regija/kraj dela

Novo mesto, Ljubljana

Odgovorna oseba

Ana Petković

Dežurni kadrovik

Danes z vami na
Facebook-u
Kadrovniki

Karmen Novakrekruter specialist

Po izobrazbi magistra psihologije po duši pa najboljša prijateljica vseh štirinožnih ljubljenčkov. Največja žurerka med rekruterji, kjer konkurenca sicer ni huda, si za kosilo najraje pripravi testenine s tuno, zelo rada pa zavihti tudi slaščičarsko kuhalnico in pridno skrbi, da smo na plaži vsi sodelavci zaviti v brisače. Vsestranska in vztrajna športnica je tista, na katero lahko računamo, ko marsikdo že odneha in tudi takrat, ko je potrebno prestaviti omare ali zamenjati žarnico. 

2.800

Zaposlenih

1.000+

postopkov zaposlitve letno

3.800

testiranj letno

10.000

selekcijskih postopkov letno

850

vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

210

lokacij po Sloveniji in tujini