Manager gostinskega obrata m/ž
Podjetje, ki se ukvarja z upravljanjem turističnih destinacij v Sloveniji, išče izkušeno osebo za vodenje restavracije v hotelu, restavraciji in izletni koči.
Imate kombinacijo strokovnega znanja in izkušenj s področja prehrane ter vodenja? Ste oseba, ki lahko v tesnem sodelovanju s celotnim timom, vključno z drugimi vodstvenimi kadri in osebjem restavracije zagotavlja vrhunsko prehransko doživetje za goste?
Izbranemu kandidatu nudimo:
- Možnost napredovanja v vodjo destinacije ali vodjo hotela,
- možnost dodatnega stimulativnega plačila,
- samostojno delo in samostojna organizacija delovnega časa,
- delovanje znotraj prijetnega strokovnega tima.
Glavne naloge izbranega kandidata bodo:
- Vodenje in motiviranje ekipe za prehrano in pijačo, vključno z zaposlovanjem, usposabljanjem in ocenjevanjem zaposlenih, ustanavljanje ciljev, kazalnikov uspešnosti, urnikov, politik in postopkov,
- odgovornost za zagotavljanje visokih standardov storitev tako internim kot eksternim strankam,
- oblikovanje in nadgradnja izjemnih menijev, ki odražajo kakovost in zadovoljujejo potrebe strank,
- skrb za nakupovanje blaga in stalno izboljševanje dobavnih verig,
- zagotavljanje skladnosti z vsemi predpisi o zdravju, varnosti in higieni,
- odgovornost za vzdrževanje visokih standardov kakovosti hrane in pijače.
Od kandidatov pričakujemo:
- Izkušnje na področju upravljanja prehrane in pijače,
- poznavanje različnih računalniških programov (MS Office, programska oprema za upravljanje restavracij),
- odlično reševanje težav in delegiranje nalog,
- komunikacijske in vodstvene sposobnosti,
- sledenje trendom in najboljšim praksam na področju prehrane in pijače,
- sposobnost upravljanja osebja in doseganja finančnih ciljev,
- naravnano k gostu in usmerjeno v storitve.
Oddaj prijavo