Iščemo nove sodelavce

Zaradi vedno večjega zaupanja naročnikov in kandidatov na Karieri širimo ekipo in iščemo nove sodelavce.

V Karieri že od samega začetka v letu 2005 verjamemo v konstanten razvoj ter izboljšave, na kar nenazadnje kaže tudi stalna rast prihodkov ter poslovanja v zadnjih 10 letih. Trenutno smo drugo podjetje po velikosti v naši dejavnosti v Sloveniji, stremimo pa seveda še višje.

Dolgoletne izkušnje in znanje s področja HR na eni strani in osebni in prilagojen pristop posameznim kandidatom in našim strankam na drugi, nam dajejo ključno konkurenčno prednost in nas delajo boljše.

Priložnost nudimo tako dobro podkovanim in izkušenim kandidatom z dolgoletnimi izkušnjami kot tudi začetnikom na karierni poti, ki prvič stopajo na pot redne zaposlitve. Preverite prosta delovna mesta in oddajte prijavo:

   Dežurni kadrovik

   Danes z vami na
   Facebook-u
   Kadrovniki

   Jona Senčurrekruter asistent

   Je naša najmlajša članica, ki se na Karieri uri že dobri dve leti in s svojo mladostno energijo in športnim duhom bivše rokometašice uspešno stoji ob boku izkušenejših kolegic. Ko ne sedi za študijsko literaturo najraje raziskuje nove kraje in skrbi za zbujanje nevoščljivosti svojih sledilcev na socialnih omrežjih. Če jo na delovnem mestu dlje časa pogrešamo, jo vedno najdemo ob Domaćici. Malo manj tipična milenijka, nam za veliko margarito pomaga opraviti tudi najbolj zahtevne naloge, njena najpogosteje uporabljena beseda pa je ekstra, s katero bi tudi opisala svoje sodelavke.

   2.800

   Zaposlenih

   1.000+

   postopkov zaposlitve letno

   3.800

   testiranj letno

   10.000

   selekcijskih postopkov letno

   850

   vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

   210

   lokacij po Sloveniji in tujini