Iščete svojo prvo zaposlitev? Za vas imamo rešitev.

Kariera , kadrovsko podjetje

20. december 2022
computer-g87a08b9051920

Ste ravnokar zaključili šolanje in pred vami je iskanje prve zaposlitve? Dovolite, da vam pomagamo.

Kot kadrovsko podjetje zaradi svojih tesnih povezav z delodajalci omogočamo diplomantom dostop do najnovejših razpoložljivih delovnih mest, ki tako lahko najdete primerno prvo zaposlitev.

Če ste začeli iskati zaposlitev kot diplomant, boste kaj kmalu ugotovili, da je iskanje ustreznih prostih delovnih mest, pošiljanje prijav in priprava na razgovore lahko dolgotrajen in utrudljiv proces.

Prav tako je lahko težko ostati motiviran, če prejemate zavrnitve za delovna mesta, na katera se prijavljate, ali se trudite najti zaposlitev, ki ustreza vašemu znanju in vašim spretnostim.

Sodelovanje s kadrovskim podjetjem vam lahko pomaga omiliti ali odpraviti vse skrbi v zvezi z iskanjem prve zaposlitve. Sodelovanje z nami vas ne stane nič, kot kadrovsko podjetje smo zelo dobro povezani z delodajalci v vseh panogah in vam lahko ponudimo konstruktivne poklicne nasvete.

Kaj je kadrovsko podjetje?

Podjetja za zaposlovanje, sicer znana kot kadrovska podjetja, delujemo kot posredniki med delodajalci in iskalci zaposlitve. Delamo v imenu delodajalcev, da bi našli ustrezne kandidate za zapolnitev njihovih prostih delovnih mest in v imenu kandidatov, ki iščejo nove karierne priložnosti. Številni delodajalci koristijo naše storitve in sodelovanje z nami vam bo omogočilo dostop do delovnih mest, ki še niso ali niti ne bodo objavljena na zaposlitvenih portalih.

Kako deluje kadrovsko podjetje?

Ko mora delodajalec nekoga zaposliti, rekruterju na Karieri posreduje opis delovnega mesta. Ta opis nato uporabimo za iskanje po naboru življenjepisov v svoji bogati bazi podatkov, da iskalce zaposlitve povežemo s prostim delovnim mestom.

Druga možnost je, da objavimo oglas za zaposlitev na zaposlitvenih portalih, da pritegnemo kandidate – preden sestavimo ožji nabor primernih kandidatov. Delodajalec bo nato iz tega ožjega nabora izbral želene kandidate in nas prosil, da opravimo prvo selekcijo, prve razgovore.

Ali naj sodelujem s kadrovskim podjetjem?

To je verjetno vprašanje, ki ste si ga že večkrat zastavili, ko ste razmišljali o menjavi zaposlitve ali ko ste iskali prvo zaposlitev. Poleg naše osnovne funkcije, da za vas poiščemo ustrezna delovna mesta, ima sodelovanje z nami tudi druge številne prednosti. Na primer, specializirano kadrovsko podjetje, kot je Kariera, dobro pozna svojo panogo, je seznanjeno z vsemi novostmi in zakonodajo na trgu dela in vam lahko karierno svetuje, saj zna prepoznati karierni potencial.

Kot kadrovsko podjetje z dolgoletno tradicijo imamo odlične povezave, kar pomeni, da se vaš življenjepis ne predlaga le za prosta delovna mesta, ampak tudi špekulativno pošlje številnim delodajalcem. Naši rekruterji vam bodo lahko tudi pomagali izboljšati življenjepis in spremno pismo ter vam dali razne nasvete za zaposlitveni intervju. Če ste predlagani za službo, a je ne dobite, bo naš rekruter, ki je vaš skrbnik, običajno zagotovil konstruktivno povratno informacijo.

Kako najdem pravo kadrovsko podjetje, ki mu lahko zaupam?

Kadrovsko podjetje, kot je Kariera, zaposluje na nacionalni ravni in v različnih panogah, zaradi česar ima odlično izhodišče. Kariera ima bogato bazo delodajalcev v skoraj vseh panogah in vam ponudi delovna mesta, ki se sploh še ne oglašujejo. Sodelovanje z nami vas ne stane nič, nimate nobenih stroškov ob zaposlitvi, saj celoten proces iskanja in selekcije plača delodajalec torej naročnik.

Kako se lahko povežete z nami?

Pokličite nas na eno od objavljenih številk ali pošljite življenjepis in spremno pismo po elektronski pošti na [email protected]. Opišite delovno mesto, ki ga iščete in ki bi vas veselilo in zagotovite jasen pregled svojih veščin ter znanj. 

Potrudili se bomo, da vas kontaktiramo v najkrajšem možnem času, da se dogovorimo za uvodni razgovor, verjetno kar preko video klica, da se spoznamo in preverimo karierne možnosti. Ne pozabite, da je dober prvi vtis ključnega pomena, zato se vedite in oblecite profesionalno.

Vaši podatki bodo dodani v našo zbirko podatkov o kandidatih in kontaktirali vas bomo takoj, ko se bodo pojavila ustrezna prosta delovna mesta.

Ali se lahko povežem z več kot enim kadrovskim podjetjem?

Prijavite se lahko pri poljubnem številu kadrovskih podjetij. Vendar se nikar ne prijavite zgolj zaradi tega, da se prijavite – s tem tvegate, da bo vaše iskanje zaposlitve videti neprofesionalno, saj vas lahko za isto delovno mesto predlaga več kadrovskih podjetij in delodajalec ne bo vedel, kdo vas pravzaprav zastopa.

Izberite kadrovsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, katerega rekruterji so strokovnjaki na trgu dela, imajo ustrezno znanje in znajo prepoznati potencial.

S sodelovanjem s kadrovskim podjetjem Kariero si boste zagotovili, da bo vaše iskanje zaposlitve osredotočeno in prilagojeno vašemu znanju, izkušnjam in spretnostim ter da ne boste prejemali neželenih klicev in e-pošte v zvezi s prostimi delovnimi mesti, ki niso primerna za vas.

  • Ključne besede: