Kakšno dodano vrednost ima iskanje nove zaposlitve s pomočjo rekruterja?

Kariera , kadrovsko podjetje

2. marec 2023
job-interview-for-a-business-woman-at-a-hiring-com-2022-12-07-23-53-51-utc

Rekruterji smo dnevno vpeti v dogajanje na trgu delovne sile, zato dodobra poznamo aktualne razmere v najrazličnejših industrijah.

Spodaj navajamo dejstva kašno dodano vrednost ima iskanje nove zaposlitve s pomočjo rekruterja:

Prihranimo vaš dragoceni čas

Ne potrebujete dolgotrajnega pregledovanja zaposlitvenih portalov, socialnih omrežij in drugih kanalov, da izluščite ustrezna delovna mesta za vas. Rekruterji smo konstantno v središču dogajanja in vam lahko predlagamo najboljše možnosti glede na vaš profil in karierno vizijo. 

Omogočimo vam dostop do širšega nabora kariernih priložnosti

Ste vedeli, da vsa prosta delovna mesta niso objavljena na zaposlitvenih portalih? Nekatera podjetja objavijo odprto pozicijo zgolj na svoji spletni strani oziroma preko socialnih omrežij. In ravno zaradi tega lahko zgrešite marsikatero priložnost! Veliko podjetij išče ustrezne kandidate zgolj preko kadrovskih agencij, zato vam rekruterji lahko iz prve roke ponudimo unikatne karierne priložnosti. 

Omogočimo vam lažji dostop do želenega podjetja

Skozi več deset letno prisotnost smo kot strokovnjaki na trgu delovne sile stkali mrežo poznanstev z marsikaterim delodajalcem. Tako se lahko preko rekruterjev mrežite v širšem obsegu in vam ponudimo kanal, da dostopite do želenega podjetja.  

Usmerjamo vas skozi selekcijski postopek

Že pred prvim razgovorom na podjetju vas predstavimo postopek poteka selekcijskega procesa in vam odgovorimo na večino odprtih vprašanj. Opozorimo vas na pomembne informacije, ki so pomembne za vašo celostno predstavitev na razgovoru. Pomagamo vam izboljšati življenjepis, portfolio in ostalo prijavno dokumentacijo, da zadostite vsem kriterijem bodočega delodajalca.

Sproti vas obveščamo o statusu selekcijskega postopka

Po opravljenem srečanju na podjetju vas nemudoma obvestimo o vtisih delodajalca. Prav tko vas sproti obveščamo o predvideni časovnici in nadaljnjih korakih v selekcijskem postopku.

Pomagamo vam pri pogajanju glede izboljšanja pogojev

Rekruterji imamo vpogled v potrebe in želje delodajalcev glede iskanega profila in vam nudimo podporo pri pogajanju glede celotnega ponujenega paketa. Ker imamo interne informacije, kako pomembna so vaša posedovana znanja, vam lahko priskočimo na pomoč pri izpogajanju najboljših pogojev, ki vam jih podjetje lahko ponudi. Preko rekruterja lahko tako uskladite najboljšo možnost za vas in da je še sprejemljiva za delodajalca. 

  • Ključne besede: