Iskanje kadra v tujini

Trg zaposlovanja se je v zadnjih nekaj letih dramatično spremenil. Nizka stopnja brezposelnosti, upad rodnosti in povečano število upokojitev so privedli do kritičnega pomanjkanja domačega kadra.

V Sloveniji bi potrebovali vsako leto 30.000 dodatnih delavcev, samo za zapolnitev obstoječih potreb. Situacija je že tako daleč, da določena podjetja niso več zmožna izpolnjevati trenutnih naročil oziroma s strahom sprejemajo nova.

Zato smo se v Karieri v zadnjih letih, na podlagi znanj in izkušenj, usmerili v iskanje najboljših kadrov na trgih Balkana, vzhodne Evrope in tretjih držav. Ne glede na fazo, v kateri se trenutno nahajate, nas kontaktirajte.

Nudimo vam celovito storitev, ki vključuje:

  • Iskanje in selekcija kadrov: Iskanje kadrov v tujini je zahteven proces. Naša ekipa je specializirana za iskanje in selekcijo vseh nivojev izobraženega kadra v različnih gospodarskih panogah. Poznamo specifike kandidatov različnih regij, lokacije, kjer se nahajajo, plačna pričakovanja in motivatorje. S Kariero boste pridobili vrhunske talente! 

  • Lastni zaposlitveni sejmi v tujini: V lastni režiji večkrat letno z ekipo organiziramo zaposlitvene sejme po celotni Adria regiji. Tako se najbolj približamo ključnim kandidatom, jih spoznamo v živo in preverimo dogajanje na terenu. 

  • Organizacija razgovorov z naročnikom: Poskrbimo za celotno organizacijo od usklajevanja za termin pa vse do končne odločitve. Kandidate ustrezno pripravimo in pravilno usmerimo s ključnimi podatki, ki jih bodo potrebovali na prvem srečanju z vami.

  • Pomoč pri iskanju namestitve za delavce: V sodelovanju z vami pomagamo pri iskanju najboljše rešiteve za celotno integracijo kandidata na slovenski trg dela.

  • Celotni postopek pridobivanja delovnih dovoljenj: za vas vodimo postopek pridobivanja potrebne delovne dokumentacije, poskrbimo za komunikacijo s kandidatom in vsemi deležniki v procesu, vas pa sproti obveščamo o dogajanju.