Kariera Professional

Kar 7 od 10 zaposlenih je odprtih za novo zaposlitveno priložnost. Dobri kandidati imajo od 2 do 3 ponudbe za zaposlitev drugje. 51 odstotkov kandidatov bi v primeru boljše ponudbe zamenjalo zaposlitev, čeprav so na trenutnem delovnem mestu zadovoljni. 47 odstotkov kandidatov je zaradi počasnega procesa izbora zavrnilo ponujeno zaposlitev in sprejelo drugo.

Pridobite dostop do najboljših kandidatov, prihranite čas in zmanjšajte tveganje ob zaposlovanju novih sodelavcev. Kariera Professional je osredotočena na pridobivanje višje izobraženih kadrov s konkurenčnimi izkušnjami in ambicijami. Pridobite prave ljudi z najvišjo dodano vrednostjo za vaše podjetje.

Naše rešitve

 • Iskanje in selekcija kadra konkurenčnih kandidatov.
 • Iskanje in selekcija strokovnega kadra.
 • »Headhunting« ključnega kadra.
 • Testiranja:
  • psihološka testiranja,
  • jezikovna testiranja,
  • ocenjevalni centri.
 • Svetovanje od začetka iskanja kadra do zaposlitve izbranega kandidata.
 • Programi prezaposlovanja (»outplacement«).

Kakovost, ki ustvarja zaupanje

Z zadovoljnimi naročniki vzpostavljamo uspešne dolgoročne odnose, ki temeljijo na zagotavljanju kakovostnih storitev v procesu iskanja in selekcije kadrov.

 • Hitra odzivnost,
 • individualen pristop,
 • strukturirani in polstrukturirani intervjuji,
 • fleksibilen delovni čas,
 • diskretnost,
 • poročilo o selekcijskem postopku.

Neprekinjeno gradimo zaupanje v vedno širši mreži formalnih in neformalnih odnosov. Neprestano oprezamo za najboljšimi, najbolj motiviranimi in najbolj talentiranimi. Vedno prepoznavamo ključne potrebe delodajalcev in jih preslikamo v kriterije za najprimernejše kandidate.

Mnenja naših naročnikov

Sodelujemo z večino največjih podjetij v Sloveniji, ki jim letno pomagamo izbrabi več kot 3000 novih zaposlenih. Preberite, kaj o sodelovanju z nami menijo naši naročniki.

S Kariero uspešno sodelujemo že več let. Pri iskanju, selekciji in najemu kadra so se vedno izkazali kot proaktiven, strokoven in zaupanja vreden partner. Odlično razmerje med kakovostjo in hitrostjo storitve pa je tisto, zaradi česar jih še posebej lahko priporočimo.

[Špela Uršič, Vodja kadrov in izobraževanja Fraport]

S kadrovsko agencijo Kariera uspešno sodelujemo že vrsto let in se poslužujemo storitev tako na kadrovskem področju kot tudi na področju kadrovsko-pravnega svetovanja. Omogočajo nam ključne, ažurne in aktualne informacije s trga dela. Njihova prednost je hitra odzivnost in fleksibilnost ter prilagodljivost našim potrebam.

[Elvis Janežič, CEO Instrumentation Technologies]

S Kariero imam pozitivne izkušnje, najbolj bi pohvalila odzivnost sodelavk v kadrovski administraciji in v obračunu plač pri obdelavi podatkov agencijskih delavcev. Storitev iskanja in selekcije kadra se tudi poslužujemo, cenim, da podajo iskreno oceno situacije na trgu dela pri iskanju različnih profilov.

[Maja Lemut, Vodja kadrovske službe Papirnica Vevče]

S Kariero sodelujemo že nekaj časa, zato spoštujemo in cenimo poslovno partnerstvo, ki deluje vzajemno in pozitivno v obe smeri. Z njihovim individualnim, strokovnim in celovitim pristopom se skušajo najbolje približati našim izzivom. Tako smo uspešno zaključili že nekaj projektov in z njihovo pomočjo poiskali sodelavce, ki so postali in ostali uspešni člani naše ekipe.

[Kadrovska služba, Turna]

Sodelovanje s kadrovsko agencijo Kariera je bilo za nas pozitivno predvsem zaradi njihove razvejane mreže povezav in dobrega poznavanja trga dela. Vsekakor so nam pomagali pospešiti zaposlitvene postopke in poenostaviti postopek iskanja in selekcije. Njihova hitra odzivnosti, prilagodljivost in predvsem poslušanje naših želja je privedla do uspešne zapolnitve naših potreb.

[Anonimen komentar]

Proces iskanja novega kadra je bil “zelo smooth”, od določitve naših zahtev, preko analize trga, do predstavitve kandidatov in razgovorov. Karieri je uspelo najti nekaj dobrih in potencialnih kandidatov, izmed katerih smo najbolj primernega tudi zaposlili.

[Aleksander Preglej, Vodja oddelka INEA]

S Kariero nam je bilo všeč sodelovanje, ker k stvari pristopijo hitro in strokovno. Glede na to, da imajo izkušnje na tem področju se to pozna pri izbiri in oceni ustreznih kandidatov, ker to že v prvi liniji prefiltrirajo. Nam je bilo to super, ker nimamo resursov in niti časa, da bi se s tem ukvarjali.

[Anonimen komentar]

S Kariero smo uspešno in z veseljem sodelovali. Bili so uspešni pri iskanju željenih kadrov. V kratkem času so nam posredovali kontakte, katere smo z veseljem kontaktirali. Sproti so nas obveščali o samem poteku iskanja kanidatov.

[Tina Zagmajster, Vodja tehnične podpore SETCCE]
Oddajte informativno povpraševanje

Želite več informacij?

2.800

Zaposlenih

3.000+

postopkov zaposlitve letno

3.800

testiranj letno

10.000

selekcijskih postopkov letno

850

vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

210

lokacij po Sloveniji in tujini