Vam razkrivanje osebnih podatkov v času iskanja nove zaposlitve predstavlja težavo?

Nadzorovanje tveganj

Zaposleni v Karieri smo specializirani glede na strokovno področje, zato dobro razumemo želje posameznih podjetij in zahteve delovnih mest. Zaradi celostnega razumevanja smo odlični v nadzorovanju tveganj, ki se dotikajo kadrovanja.

Obvladujemo tveganja

Z več kot 1.200 novimi zaposlitvami in 800 prenehanji delovnih razmerij letno smo strokovnjaki na področju delovnega prava. Večletne izkušnje nam omogočajo hitro prilagajanje vašim potrebam in strokovno vodenje postopkov »in & out«.

Učinkovitost dela

Izvajamo ukrepe za nadzor bolniških odsotnosti ter obvladujemo tveganja absentizma in neželene fluktuacije. Implementiramo sisteme nagrajevanja in stimuliranja zaposlenih ter izvajamo ankete zadovoljstva in izhodne razgovore.

Lastni sistem zaposlovanja E2e®

Razvili smo sistem zaposlovanja E2e®, ki ob nizkem tveganju omogoča fleksibilno zaposlovanje. Tako vam omogočamo zaposlovanje za naslednje projekte:

 • redna fluktuacija,
 • porodniška odsotnost,
 • povečane potrebe,
 • daljše bolniške odsotnosti,
 • izguba študentskega statusa,
 • projektno/sezonsko delo,
 • testno obdobje – učinkovito spoznavanje novega zaposlenega,
 • iz najema v redno zaposlitev.

Kontaktirajte nas za osebni sestanek!

  Dežurni kadrovik

  Danes z vami na
  Facebook-u
  Kadrovniki

  Jona Senčurrekruter asistent

  Je naša najmlajša članica, ki se na Karieri uri že dobri dve leti in s svojo mladostno energijo in športnim duhom bivše rokometašice uspešno stoji ob boku izkušenejših kolegic. Ko ne sedi za študijsko literaturo najraje raziskuje nove kraje in skrbi za zbujanje nevoščljivosti svojih sledilcev na socialnih omrežjih. Če jo na delovnem mestu dlje časa pogrešamo, jo vedno najdemo ob Domaćici, malo manj tipična milenijka, pa nam za veliko margarito pomaga opraviti tudi najbolj zahtevne naloge.

  2.800

  Zaposlenih

  1.000+

  postopkov zaposlitve letno

  3.800

  testiranj letno

  10.000

  selekcijskih postopkov letno

  850

  vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

  210

  lokacij po Sloveniji in tujini