Zakaj sodelovati s Kariero

V Karieri je trenutno zaposlenih 2800 sodelavcev na več kot 150 projektih po Sloveniji, in sicer na 12 gospodarskih področjih. Pri vodenju projektov uporabljamo najnovejše CRM- ter ERP-programe ter po potrebi organiziramo on site poslovne enote pri naročnikih.

Naše metode dela in tehnike ocenjevanja nam omogočajo, da prepoznamo prave ljudi za različna področja. Zaradi lokalnih in globalnih izkušenj vam učinkovito pomagamo zadovoljiti vaše individualne potrebe. 

Med naročniki in kandidati smo prepoznani po inovativnosti, strokovnosti in osebnem pristopu. Že 13 let skrbimo za ustvarjanje uspešnih zgodb delodajalcev in iskalcev zaposlitve, ki svoje karierne ambicije zaupajo našim kadrovskim strokovnjakom.

Projektne rešitve

Poiščemo usposobljen kader, ki bo vpet v vaš delovni proces neposredno ali na daljavo. Vaša zaposlitvena ekipa je tako aktivna, vaš delovni proces pa bo potekal naprej nemoteno. Vsaka rešitev je prilagojena specifičnim potrebam posameznega projekta.

Drugačni od drugih

Kot največje izključno slovensko kadrovsko podjetje poznamo specifike našega lokalnega prostora ter negujemo pozitivne dolgoročne odnose z naročniki. Z odlično ekipo, v kateri združujemo znanje 12-letnih izkušenj z zagnanostjo mlade ekipe, vam zagotavljamo hitre in kvalitetne rešitve.

Nadzorovanje tveganj

Smo strokovnjaki na področju delovnega prava. Letno uredimo več kot 1200 novih zaposlitev in več kot 800 prenehanj delovnih razmerij. Obvladujemo tveganja absentizma in neželene fluktuacije ter vodimo postopke »in & out«.

Hitra odzivnost

Razvili smo fleksibilno organizacijo, zato se na vaše potrebe odzovemo hitro in učinkovito. Ker se družbeno-ekonomski zemljevid spreminja hitreje kot v preteklosti in se podjetja soočajo z nestabilnimi in volatilnimi razmerami ter se na potrebe kupcev odzivajo z rekordno hitrostjo, je naše delovanje prilagojeno hitro spreminjajočim se razmeram naročnika.

Učinkovitost

Doseganje visokih standardov kadrovanja je mogoče le s strokovnim individualnim pristopom. V Karieri na račun hitrosti ne žrtvujemo kakovosti naših storitev, zato vam zagotavljamo učinkovito sodelovanje z najboljšim razmerjem med kakovostjo in hitrostjo storitve. Tu smo namreč zato, da poskrbimo, da bo vaš posel tekel gladko in dobro.

Doslednost storitev

Kakovosti storitev, ki vam jih zagotavljamo, ne bomo žrtvovali na račun provizije. Osredotočeni smo na razvijanje dolgotrajnih odnosov z našimi naročniki, tako da zagotavljamo le primerne kadre in najvišjo kakovost ostalih kadrovskih storitev.

Trening in razvoj

Vlagamo v strokovno usposobljenost naših kadrovskih strokovnjakov in jim omogočamo nadgrajevanje znanja ter uvajanje novosti na področju kadrovskih storitev. Zato ste lahko prepričani, da za vaše potrebe vedno skrbi usposobljen strokovnjak.

Ugled

Visok odstotek naših strank začne z nami sodelovati zaradi osebnega priporočila naročnikov, s katerimi že sodelujemo. Veseli smo, da je tako, saj to pomeni, da so stranke zadovoljne  z našimi storitvami in verjamejo v kakovost našega podjetja.

Upravljanje odziva kandidatom

Vodimo in upravljamo s celotnim procesom iskanja in zaposlovanja kadra. S kandidati ohranjamo komunikacijo in vzdržujemo odnose. S tem zagotavljamo primerno odzivnost kandidatom in povratne informacije za vas. 

Visoka izpostavljenost vaših potreb

Vaše oglase poleg izpostavitve na naši spletni strani objavljamo na večjih zaposlitvenih portalih in na družbenih medijih ter glede na vaše potrebe prilagodimo aktivnosti dodatne izpostavljenosti pravim kadrom. Poleg tega preverimo, ali je v naši bazi več kot 90.000 aktivnih iskalcev zaposlitve primeren kandidat za vas.

Strokovnost, učinkovitost, odzivnost

Sodelujemo z več kot 150 uglednimi slovenskimi podjetji.  Na visoko konkurenčnem trgu dela poskrbimo, da so vaše kadrovske potrebe zapolnjene strokovno in učinkovito.

Široka mreža kontaktov

Nenehno vzpostavljamo in vzdržujemo stike z iskalci zaposlitve ter raziskujemo razmere na trgu delovne sile. Zaradi baze več kot 90.000 aktivnih iskalcev zaposlitve v Sloveniji in tujini vam omogočamo hiter dostop do novih potencialnih kadrov.

Dolgoletne izkušnje ter poznavanje specifik panog in regij

Zaradi poglobljenega poznavanja posameznih zaposlitvenih panog in regijskih značilnosti  uspešno prepoznavamo načine, kako učinkovito reševati zaposlitvene potrebe in specifike podjetij, ne glede na spremembe družbe in delovnih navad.

Strokovnost kadrovanja in nadzorovanje tveganj

Več nivojska testiranja in implementacija kompetenc kadrov. Vodenje postopkov »in & out«. Obvladujemo tveganja absentizma in neželene fluktuacije.

  Dežurni kadrovik

  Danes z vami na
  Facebook-u
  Kadrovniki

  Jona Senčurrekruter asistent

  Je naša najmlajša članica, ki se na Karieri uri že dobri dve leti in s svojo mladostno energijo in športnim duhom bivše rokometašice uspešno stoji ob boku izkušenejših kolegic. Ko ne sedi za študijsko literaturo najraje raziskuje nove kraje in skrbi za zbujanje nevoščljivosti svojih sledilcev na socialnih omrežjih. Če jo na delovnem mestu dlje časa pogrešamo, jo vedno najdemo ob Domaćici. Malo manj tipična milenijka, nam za veliko margarito pomaga opraviti tudi najbolj zahtevne naloge, njena najpogosteje uporabljena beseda pa je ekstra, s katero bi tudi opisala svoje sodelavke.

  2.800

  Zaposlenih

  1.000+

  postopkov zaposlitve letno

  3.800

  testiranj letno

  10.000

  selekcijskih postopkov letno

  850

  vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

  210

  lokacij po Sloveniji in tujini